Expert in second opinion
Header

Kwaliteitsbewaking

archiQ heeft zich toegelegd op het beoordelen, actualiseren en opstellen van bouwkundige kwaliteitsdocumenten: beoordelingsrichtlijnen, attesten, certificaten, kwaliteitssystemen, instructiebladen, registratiebladen, inkoopspecificaties, verwerkingsvoorschriften, modelbrieven en kwaliteitscontracten. Vanuit deze vakkennis verzorgt archiQ een KOMO-stappenplan op maat, evenals de begeleiding van CE-markering. Met een IKB-abonnement van onze attestenbank blijft een kwaliteitssysteem zelfs gegarandeerd actueel naar de nieuwste producteisen van overheid, certificering en garanties. Voor de certificering verzorgen wij ook proefaudits, pre-audits en interne audits.

Bij veel onderzochte klachten komt nieuwe kennis vrij. Deze ervaring investeert archiQ in nieuwe inspectieformulieren, innovatie, kwaliteitssystemen, verwerkingsvoorschriften en certificering.

In geval van een gecompliceerd probleem verzorgen wij incidenteel ook wel een verkoopkeuring, aankoopkeuring of opleveringskeuring. Daarbij onderscheiden wij ons niet alleen door gespecialiseerde kennis en een geoefend oog, maar bovendien door een visuele beoordeling van de conformiteit aan bouwvergunning, overeenkomst en normatieve documenten. Andere aanbieders sluiten dit uitdrukkelijk uit. Toch vinden wij dit noodzakelijk gezien uw zorgplicht, zoals deze zich aftekent in de rechtspraak en in de nieuwe Woningwet.

bouwpatholoog-houtexpert-hotline-interpolis-fbto-achmea-rechtsbijstand-723x213-stel-je-kwestie-veilig

Aanvraag kwaliteitsbewaking:

Contact
Voornaam
Achternaam

Terugbelverzoek

error: Dank voor je belangstelling voor onze website