Expert in second opinion
Header

Terugbelverzoek

juni 22nd, 2013 | Posted by admin in Contact

Soms is het handig om een terugbelverzoek achter te laten.

Dit kan via de volgende link.

http://archiq.nl/terugbelverzoek/

Hierbij houden we zo goed mogelijk rekening met de aangegeven voorkeurstijd.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Responses are currently closed, but you can trackback.

 • archiQ – bureau voor bouwpathologie, houtexpertise en kwaliteitsbewaking


  Het bureau voor begeleiding van partijen voor, tijdens en na het bouwproces: om eisen en oplossingen concreet te krijgen, onduidelijkheden weg te nemen en geschillen te beslechten. archiQ werkt onafhankelijk, deskundig en vertrouwelijk.

  archiQ is een inspectie-, keurings- en expertisebureau voor onderzoek, conciliatie en mediation. Het bureau voor het voorkomen, uitzoeken en oplossen van lastige klachten in het bouw- en houtvak.

  bouwpatholoog houtexpert archiQ deskundigenonderzoek bouwpathologie bindend advies deskundigenbericht bouwmediation IMG_1041 14-7-2015 vierkant 225x225

  De initiatiefnemer van archiQ, Abele Reitsma, is ervaren en gediplomeerd als gerechtelijk deskundige. Hij deed zowel de civielrechtelijke als de strafrechtelijke afstudeervariant van de Specialisatieopleiding Gerechtelijk Deskundige van Universiteit Leiden, Juridisch PAO.

  Abele Reitsma is sinds 2013 internationaal gekwalificeerd voor real time geschilbeslechting via Dispute Boards zoals ontwikkeld en gereglementeerd door de Dispute Resolution Board Foundation (DRBF) in Seattle en zoals voorgeschreven door o.a. de Wereldbank, Multilateral development banks (MDB's), alle overheden in Australië en de staten Florida en Californië.

  Als mediator is Abele Reitsma getraind volgens de sinds 1994 beproefde methode van the Institute for the Study of Conflict Transformation (ISCT) te Dayton, Ohio.

  Abele Reitsma schreef vanaf het prille begin mee aan het Europese normblad NEN-EN 16775:2015 Expertise activities - General requirements for expertise services (Staatscourant Nr. 1229, 14 januari 2016, bladzijde 9) en is initiatiefnemer van de "Code of Ethics" hierin.

  Abele Reitsma heeft talloze publicaties op zijn naam staan in vakbladen. Hij is auteur van elf volledig nieuwe beoordelingsrichtlijnen en uitvoeringsrichtlijnen. Hij is medeauteur van Jellema’s ‘Hogere bouwkunde’ en de lesboeken ‘Algemene bouwkunde’ en ‘Vakkennis Timmeren’. Verder leverde hij bijdragen aan onder andere de Technische Houtdocumentatie van Centrum Hout, de vakbladen Gebouwbeheer, Houtwereld en Timmerfabrikant en aan de periodieken ‘Bouwbesluit in de praktijk’ en ‘Bouwregels in de praktijk’ van SDU. Eerder werkte hij als vakredacteur bij het vakblad BouwWereld. Hiervoor verzorgde hij de rubriek ‘bouwregelgeving’, met een uitvoerige serie artikelen over onder andere het Bouwbesluit en het Arbeidsomstandighedenbesluit Afdeling Bouwproces (ontstaan als het Bouwprocesbesluit).

 • Contact

  Contact

  Om SPAM te beperken, staan onze contactgegevens in de afbeelding. Eén of twee keer klikken maakt de tekst scherp. Met de rechter muisknop kunt u kiezen voor “Afbeelding opslaan als…”. […]

 • error: Dank voor je belangstelling voor onze website